Træningsvejleder Cecilie Mathorne

Cecilie Mathorne har sagt ja til at hjælpe os med målrettet træning. Det er vi vildt glade og taknemmelige for. Vi har bedt Cecilie om at skrive lidt om sig selv (uden at lægge fingre imellem):

”Jeg har målrettet dyrket triathlon siden april 2013. Efter bare 2 måneder vandt jeg Challenge Århus den halve distance for alle kvindelige age-groups og blev nummer 7 samlet blandt de professionelle.

2 måneder senere deltog jeg i min første Ironman i København (3,8 km svøm på åbent vand, 180 km. cykling og slutteligt 42,19 km løb). Jeg løb mig til en samlet 13. plads blandt kvinderne,  blev nr. 2 i aldersgruppen blot 54 sekunder fra 1. pladsen, og fik sølv ved Danmarks Mesterskabet.

Kvalificerer mig til World Championship på Hawaii allerede 12. oktober og kunnen tage hjem som den 18. bedste i verden!

2014 blev et rigtigt podie år for mig, hvor jeg fik topplaceringer i alt hvad jeg stillede op i. Den største sejr er uden tvivl da jeg i Frankfurt vandt Europamesterskabet i Ironman over all age groups, og samtidig satte PR i tiden 9.46.32. Det gav samtidig det eftertragtede plads til VM på Hawaii for 2. år i træk. Her leverede jeg endnu et top resultat og fik en yderst fornem 5. plads i AG og fik den unikke mulighed for at repræsentere Danmark på podiet i Kona.

2015 var lige så vild som 2014, og i 2016 er Cecilie klar til at angribe og en masse sejre skal generobres.”

På sin Facebookside har Cecilie bl.a. skrevet:

”De har næsten nået pensionsalderen, de har mærket sygdom alt for tæt på, ikke desto mindre cykler Peter og Erik til efteråret 5000 km tværs over USA.

Samtidig samler de penge ind til TrædTil Kræftens Bekæmpelse!

To stærke personlige historier og et yderst inspirerende og velforberedt projekt ☺

Det er mig en ære at indgå i projektet, med systematisk træningsplanlægning og coaching af De to herrer frem mod deres store rejse og målet i New York til oktober.

Cecilie at jeg er yderst glad for at få muligheden for at være en del af vores store rejse!

”Velgørenhed er noget der ligger mig på sinde, så jeg med min viden og kompetencer kan bidrage til at sætte fokus på vigtigheden i at opdage cancer i tide inden sygdommen for alvor tager til.

Et projekt og rejse som denne sætter fokus på vigtigheden i at leve mens man gør det, at sætte handling på sine drømme - og opleve verden. Uagtet størrelsesforhold, kan sådan et projekt ikke undgå at inspirere andre til at sætte kursen mod at udleve deres drømme.”

Mathorne Performance 

Nørrebro Vænge 5 4th

2200 København N

Mail: cecilie@mathorneperformance.com

Telefon: +45 20 84 94 20

Mathorne performance:

https://www.facebook.com/mathorneperformance/?ref=bookmarks

 

 

Diætist Linda Lund Tietze

Linda Lund Tietze har også sagt ja til at hjælpe os. Det er med målrettet kost og energioptag, både før og under turen. Det er vi også både vildt glade og taknemmelige for. Vi har bedt Linda om at skrive lidt om sig selv (uden at lægge fingre imellem):

 

”Jeg har en stor interesse i ernæring og sport, da jeg selv har været elitesvømmer på højeste plan. Jeg synes det er rigtig fedt at se hvordan jeg kan hjælpe andre sportsudøvere – motion såvel som eliteudøvere, at optimere deres præstationer ved at tilpasse deres kost i den daglige træning og til konkurrencer. Jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte person og tilpasser kosten så det er overkommeligt og giver mening. Jeg tror på at man kommer længst med rigtig mad og at kosttilskud kun skal bruges i det omfang hvor det er nødvendigt.

Jeg er uddannet cand.scient. i klinisk ernæring fra Københavns Universitet, og har en bachelor uddannelse i ”Nutrition and dietetics” fra The Ohio State University, USA.

I 2004 fik jeg et scholarship til at kunne læse og svømme for Ohio State. Jeg var elitesvømmer i Køge og KVIK Kastrup i perioden 2002-2010. Jeg har vundet en del medaljer til DM, har været udtaget til landsholdsbruttogrupper og sat danske rekorder i holdkapper med KVIK Kastrup.

Jeg svømmer stadig den dag i dag, men som mastersvømmer, hvilket betyder at træningsmængden er markant mindre (ca. 2 gange ugentlig).

Som mastersvømmer har jeg vundet mange danske mesterskaber, samt 4 verdensmesterskaber.

Jeg er indehaver af adskillige danske og nordiske rekorder for masters.

Til daglig arbejder jeg på Rigshospitalet i Børneernæringsenheden med ernæring til svært syge børn. Ved siden af arbejder jeg som selvstændig kostvejleder og foredragsholder for motions-og elitesportsudøvere.”

 

På sin Facebookside skriver Linda bl.a.: ”Jeg har været heldig at blive en del af dette projekt! Glæder mig til samarbejdet”😊

 

Linda Lund Tietze

SportsNutrition

Cand.scient. i klinisk ernæring

Hulegårdsvej 6

4100 Ringsted

Mobil: +45 61 65 26 95