Grej, gear, udstyr. Kært barn mange navne......

Det bliver en hård tur på alle måder, også for grejet, så det skal være i orden!

Vi er sikre på at vores cykler bliver en oplevelse at køre på. Vi får Kemo's spritnye topmodel 2016, og de kommer forhåbentlig til Danmark, så de kan præsenteres på cykelmessen i Roskilde konrescenter den 7.-8. november på Dandanell Bike Rental's stand. Vi glæder os helt vildt til at "få dem i hus"!

Læs om, og se vores grej fra Cykelgården i Greve. Så er det i hus!

 

2016 Kemo KE-R8 Road Bike - Nyeste video!

Nye hjelme

2 helt unikke og meget personlige "Dannebrogshjelme" er nu klare til at blive luftet i det amerikanske.
Det er Christian Køhler - der i forvejen er medsponsor på turen gennem sit firma Køhler Display - som var helt enige med os i, at vi da skal køre med en hjelm som den på vores logo!
Tusinde tak til Christian - vi er superglade for vores hjelme!!!!!

Sidste års topmodel fra Kemo Bikes kan du se på nedenstående video. Se den og nyd den!

Så har vi en masse godt grej i hus!

Hjelme, sko, pedaler, solbriller (helt klare i gråvejr der bare bliver mørkere alt efter hvor stærk solen er) og ikke mindst tasker.

Alt sammen meget vigtige ting, men langt hen af vejen er tasken der sidder bag sadlen sindssyg vigtig. Her skal vi i et meget begrænset rum have AL - og vi mener AL - vor bagage til 4½ uge. Hver taske kan indeholde max 9 kg. Vi håber billederne bekræfter at begrænsningens kunst pludselig er blevet alfa og omega :-)

Tak for godt samarbejde med Cykelgården i Greve!

En af de mere spektakulære og meget positivt overraskende ting er, at en anonym giver har sponsoreret os 2 helt nye Garmin Edge 1000 cykelcomputere, og så ovenikøbet med USA kort. Det er SÅ fedt! Udover alle mulige og næsten også umulige funktioner, giver disse computere også mulighed for jer herhjemme at følge vores tur over USA, ovenikøbet direkte! Et stort tak pr. kr., så 10.000 tak til giveren.

  • Vores superlogo på fronten....

    Vi har ladet fremstille et mindre antal T-shirts, Polo-shirts og Tank-tops med vores flotte logo på fronten. De skal for alvor vises frem ved cykelmessen i Roskilde den 8. november. Flere har spurgt om trøjerne kan købes. Det var ikke umiddelbart planen, men vi er ved at undersøge mulighed og pris :-)

  • Sponsornavne på ryggen....

    På ryggen har vi trykt navne på de sponsorer vi har/havde i det øjeblik de gik i trykken. Når der kommer flere til vil det blive ændret.