Når vi til september kører på tværs af USA, er det til fordel for TRÆDTIL og Kræftens Bekæmpelse, og det reklamerer vi meget gerne for!!!!!

TRÆDTIL DANMARK er Danmarks største velgørenheds-motionscykelløb. Et motionscykelløb for dig, din familie, dine venner og kollegaer, som ønsker at gøre en forskel i kampen mod kræft, samtidig med du gør noget godt for dig selv.
I dag rammes hver 3. dansker af kræft i løbet af deres levetid, og hvert år får flere end 37.000 danskere konstateret kræft. Kun halvdelen overlever. Derfor arbejder Kræftens Bekæmpelse med forskning i kræft. Formidling af viden om kræft til befolkningen er et andet fokusområde, da 4 ud af 10 kræfttilfælde kan forebygges blandt andet med motion og sund livsstil. Patientstøtte og hjælp til pårørende er et tredje indsatsområde.

Så er der taget hul på den mere seriøse træning til USA turen. 1. skridt var at deltage i Kræftens Bekæmpelses motionscykelløb Træd Til. Vi kørte i Køge.
110 km på ca. 4 timer.
Jo jo der var da udfordringer, primært Eriks kramper efter allerede 50 km - Gode, nej de bedste gode råd mod kramper modtages meget gerne i kommentarfeltet nederst på siden.
Det var en god tur, superarrangement, fine depoter, fantastisk cykelvejr, og et godt formål!
Efter turen lavede jeg den klassiske begynderfejl: Klikkede for tidligt på og væltede! Resultat: En forstuvet tommelfinger, øm skulder, øm hofte og diverse hudafskrabninger. Cyklede dog fra Køge til Ishøj så jeg rundede de 133 km.
Vi har for alvor startet nedtællingen her, og vi afrunder træningen den 28. august med Træd Til 2016 - skal du med?

Heldigvis er mange mennesker interesseret i vores tur, og vil gerne høre om projektet. En af dem var skuespiller Lars Bom, som vi mødte inden starten.

Det var en super Træd Til tur vi kørte i Køge. Vi blev mindet på, at der skal arbejdes med formen, meeeeeen det var vi klar over. Netop denne tur skulle være startskuddet til den seriøse træning!
Så er det jo ualmindelig kluntet at vælte - og tage fra med hånden - EFTER løbet og inden den sidste tur fra Køge til Ishøj!
Det var så lige præcis det Peter gjorde, med en "måske brækket" knogle i højre håndled. Jeg fik lagt en gipsskinne mandag morgen, som skal fjernes den 11.9. En skanning vil afgøre om jeg slap med skrækken eller de næste 9 uger skal foregå i helgips. Jeg foretrækker det første.........