Uden sponsorer - materiel og økonomisk - ville det ikke være muligt at gennemføre vores store projekt.

Vi syntes derfor det er på sin plads at fortælle lidt om de enkelte sponsorer, om ikke for andet, så for at vise vores store taknemmelighed til hver og en af dem!

 • Vi bliver fantastisk godt kørende, og kommer ikke til at gå ned på materiel!

  Kemo Bikes blev lanceret i 2001 på FieraMilano-messen i Milano og hører således til blandt de nyere af de italienske cykelmærker. Kemo cykler designes i Schweiz, men samles på fabrikken i Albiate nær Milano, hvor også Kuota bygger deres cykler.

  Bag Kemo cykler står brødrene Comelli, der har mere end tyve års erfaring med at bygge racercykler – fra en fortid hos netop bysbørnene fra Kuota.

 • Her er Kemo Bike's topmodel, som vi skal køre på!

  Kemo KE-R8 5KS Replica er Kemo Bikes’ topmodel. I Tour de France 2014 blev de vist frem af ProContinental-holdet Bretagne-Séché.Replica-modellen fås kun med Shimano Dura Ace gear-gruppe og koster ca. 50.000 kr.

Vi fik i forsommeren nedenstående hilsen (oversat fra italiensk) fra Ermanno Comalli, medejer af Kemo Bikes:

Kære Peter og Erik,
tusinde tak fordi I tror på vores cykler. Vi håber I får det sjovt på dem, og send endelig billeder og videoer så vi kan poste dem på Facebook og vores hjemmeside.
Mange hilsener
Ermanno Comalli

Billede af den ældre herre på cykel var vedhæftet............ 😀

 • Dandanell Bike Rental klær os på til turen, i kvalitetstøj!

  Gitte og Brian Dandanell har de seneste år stået for alt det praktiske på vores Mallorcacykelture - med bravour!
  Glæden var derfor stor hos os , da de meddelte de ville sørge for vores tøj til både træning og selve turen!
  Endvidere var det Dandanellerne der fik Kemo Bikes med på vognen.
  Vi skylder jer en meget STOR TAK!

  Firma info:
  Dandanell Bike Rental
  v/Gitte T. Dandanell
  Dandanell Bike Rental - Mallorca
  Selva, Mallorca

 • Dandanell Bike Rental på Mallorca giver dig kvalitet og superservice!

  Dandanell Bike Rental kører på Kemo Bikes!
  Danske kontaktpersoner og service.
  Levering og afhentning på hele Mallorca.
  Professionel rengøring/vedligeholdelse.

  7,8 kg carboncykler model 2015.
  Udstyret med Shimano Ultegra 11speed.
  Monteret med computer, minipumpe og fyldt sadeltaske.
  Kan evt. leveres med damesadel.

  Telefon: +45 52309313
  Telefon Mallorca: +34 605 158 717 (Kun i brug når vi er i Spanien)
  Email: info@dandanellbikerental.com

 • Ny sponsor: Jesper Bech Pedersen og Nonstop Consulting.

  En lørdag formiddag før træning i Fitnessdk i Glostrup fik vi en god snak med Jesper om vores tur. Jesper er selv - i den grad - hardcore cykelrytter, og han syntes at vores tur er helt vildt spændende.

 • Her er Jespers firmaprofil!

  Når han ikke cykler passer han sit eget IT support firma NONSTOP CONSULTING. Der er fuld fart på i firmaet, og Jesper ønsker også at vi skal have fuld fart på over there, så nu er han med på sponsorvognen! TUSINDE TAK JESPER!

Så er der igen en ny sponsor på banen!

DSV A/S er et verdensomspændende dansk transportfirma og er blandt de allerstørste transportudbydere i Europa. Endvidere har de rigtig godt fat på det amerikanske marked, og det er i høj grad det vi vil få glæde af.

Kort beskrevet går det ud på, at DSV fragter vores cykelkufferter fra San Fransisco til New York. Desuden at DSV, 4 - 6 steder dropper geler, tøj, solcreme mv, som vi skal bruge til "de næste etaper" hen mod et nyt dropsted, samt at DSV sponsorerer 3 overnatninger i New York.
Når vi nærmer os New York på sidste etape, vil DSV’s New York cykelhold møde os, således at vi i fællesskab cykler de sidste kilometer ind til Central Park, hvor DSV vil lave en form for event.

Vi siger 1000 tak til DSV.  

En logistisk møllesten er fjernet fra os, og vi er meget snart klar til kun at skulle tænke på træning, træning og ja, mere træning.

DSV’s hovedkontor i Danmark er ligeledes med på sponsorvognen. De har lovet os nyt cykeltøj, og vi glæder os til at cykle et par ture med DSV’s cykelhold både på Sjælland og i Jylland i løbet af forsommeren.

 

Tak til familien Mollerup for et flot sponsorat.

Groft fortalt, så siger man ”farvel og tak” til elektriske barbermaskiner – og velkommen tilbage til den gode, gamle måde at barbere sig på.

Barberians går ikke på kompromis med noget, hverken med ingrediens- eller materialevalg. Tværtimod udvælger de nøje de bedste råvarer med økologi, natur og kvalitet i centrum....

Vores luksus barbergrej er 100 % håndlavet og består af: Kniv, skraber og børste. Designet har et stilrent og cool look.

Tjek hjemmesiden http://www.barberianscph.dk  tilmeld dig nyhedsbrevet - og der vil åbne sig en ny må at barbere sig på.

Så er flybilletter og de første hotelophold i San Francisco på plads. Det er sket med stor hjælp fra Nicksamerika - Tusinde tak til Nicolai!!!
Afrejse København - San Francisco den 11.9.2016, hjem igen fra New York den 20.10.16!

Rejsebureauet Nicksamerika som er specialist i rejser til USA og Hawaii har hjulpet os med at sponsorere gratis hotelophold i San Francisco og rabat på vores flybilletter læs mere om Nicksamerika og deres rejser til USA og Hawaii her www.nicksamerika.dk

Jeg vil godt personligt tilføje, at vi privat har brugt Nicksamerika til at arrangere ferie i Californien og på Hawaii - det kunne ikke gøres bedre!!!
Peter

 • RealMæglerne HALLBERG BOLIG

  Område: Glostrup, Brøndby, Albertslund, Vallensbæk
  Velkommen til RealMæglerne HALLBERG BOLIG
  Vores meget engagerede og dygtige personale består af 6 yderst servicemindede og veluddannede medarbejdere, der alle gør deres yderste for, at salget bliver en perfekt og ukompliceret oplevelse for alle handlens parter - og i særdeleshed for dig som sælger.

  Vi præsenterer vores mange ejendomme i vores 270 m² flotte boligbutik, der er Vestegnens største. Den er placeret, så den er meget iøjnefaldende, med gode parkeringsforhold og er derfor let tilgængelig for vores kunder og dermed køberen af din bolig.

 • Vi fokuserer kun på at sælge din bolig bedst muligt.
  Du er altid velkommen til at kigge forbi og få en seriøs og uforpligtende snak om din bolig eller om dit fremtidige ønske til bolig.
  Ring for gratis og uforpligtende salgsvurdering på tlf: 43 43 03 04

Service af Anæstesi Apparater - Salg af nyt og brugt udstyr!

Kurt Damsgaard, ejer af Z-Teknik, var en af de første der meldte sig på banen som sponsor til vores tur. Kurt har de sidste år været med på vores årlige cykelrejse til Mallorca, og er altid en fornøjelse af være sammen med. Måske i særdeleshed i år, hvor han på vores første tur fortalt, at han gerne ville fordoble sin sponsorat efter den 1. januar! Kære Kurt, du aner ikke hvor taknemmelige vi er, og vi giver gerne ideen videre til andre af vores fantastiske sponsorer!

👍👍

Z-Tekniks kontaktinfo er: Z-Teknik v/ Kurt Z. Damsgaard, Rødkælkevej 296, 2600 Glostrup, Tlf.: +45 4052 8040

 • Car Special A/S i Ishøj, ved direktør Michael Skou kan se det spændende i vores projekt

  Det var en artikel i lokalavisen Sydkysten der fik os til at kontakte Michael Skou. Selvom han dagligt bliver overdænget af sponsoransøgninger fra nær og fjern som han bliver nødt til at sige nej til, valgte han heldigvis at sige ja til os! Tak igen Michael!

  Kontakt info:
  Car Special A/S
  Industriskellet 9-11
  2635 Ishøj
  Tlf. 43 54 30 40
  info@carspecial.dk

 • Car Special A/S – et autohus fuld af oplevelser

  Car Special blev opstartet i 1987 af Michael Skou – først som specialværksted med opbygning & renovering af special biler, deraf navnet Car Special.
  Siden har firmaet udviklet sig med salg af både nye og brugte biler, og i 1998 blev vi autoriseret KIA-forhandler, og i dag er Car Special landets største autoriserede KIA-forhandler.
  Fra 2004 har vi hvert år opnået at blive landets bedst sælgende KIA-forhandler - og det forpligter.

 • Garmin Edge 1000. Cykelcomputernes Rolls Royce.

  En anonym person/firma har sponsoreret 2 stk. Garmin Edge 1000 med USA kort til vores tur. Vi er dybt taknemmelige og superglade for dem. TAK til You know WHO..............

 • Denne cykelcomputer er Garmins seneste skud på Edge stammen. Garmin Edge 1000 Bundle afløser Edge 810, og denne cykelcomputer leveres med tilbehør. Garmin Edge 1000 har alle funktioner fra Edge 810 samt en masse nye forbedringer. Den visuelle forandring er den store 3" skærm. Garmin har arbejdet på en forbedring af GPS preloadingen. Garmin Edge 1000 kan huske, hvilke satellitter den har brugt de seneste 7 dage, som den springer på igen indenfor få sekunder.

Direktør Christian Køhler fra Køhler Display er selv ivrig cyklist. Han har været med "drengene" i Alperne og på Mallorca, og er samtidig flittig deltager på spinnerholdene i Fitnessdk.
Christian har mange gange støttet turene til Mallorca, og sagde heldigvis også med det samme JA til at støtte vores projekt. TAK Christian!!

Køhler Display er et familieejet firma, hvor vi har specialiseret os i displays siden 2002. Vores kreative medarbejdere står altid til rådighed med viden og løsninger inden for deres respektive områder, og vi hjælper dig gerne hele vejen fra koncept og design til materiale- og trykvalg.  

Køhler Display ApS Vejlegårdsvej 53 2665 Vallensbæk Strand

info@kohler-display.com Telefon: 70 27 25 11

 

 • www.dksportsmassage.nu

  I Roberts hænder...... er det dig der er i centrum. Hvad enten det er for at minimere restitutionen efter en hård omgang træning, komme sig efter en skadespause eller måske bare ’trække stikket’ i ½ eller 1 time fordi du har fortjent det, så lad ham hjælpe dig på vej. Alle ’har ondt’, men kun DU kan gøre noget ved det – bestil tid i dag – du vil ikke fortryde det!

 • Hvem er dksportsmassage?
  Mit navn er Robert Møller-Jensen. Jeg er 40 år gammel og uddannet fysiurgisk Sportsmassør og Sports-akupunktør ved Sportseducation i Roskilde. Jeg har gennem hele mit liv altid været fysisk aktiv - som barn og ung var jeg elitegymnast og senere i livet kastede jeg mig over forskellige former for selvforsvar/ kampsport. Jeg har altid interesseret mig for den menneskelige krops formåen og kunnen.
  Jeg er i dag aktiv i CrossFit miljøet, som jeg har dyrket i 5 år på både motions- og konkurrence niveau.

 • Vi har valgt at skrive os selv på som sponsorer, fordi vi hver måned sætter et rundt beløb ind på turens konto!

 • Peter Møller og Erik Bergmann støtter med stor glæde projektet, og heldigvis er vi ikke alene om det :-)

Køge Autoværksted ApS, Tigervej 2, 4600 Køge, tlf. 56661040.

Ligesom Kørelærernes Hus, har Køge Autoværksted været med os på Mallorca et par gange som medsponsor.
Jef tøvede da heller ikke et sekund da USA-projektet blev nævnt, så Køge Autoværksted vil også pryde vores tøj til træning og på tværs af USA.
En professionel og hurtig betjening kendetegner værkstedet.
Især Eriks skolevogn har nydt godt af denne service – der går (næsten) altid en pære 20 minutter før en køreprøve…….

Casadana A/S er en entreprenørvirksomhed som udfører større og mindre renoveringsarbejder i hovedentreprise.

Vi er eksperter i vedligeholdelse og udskiftning af døre og vinduer samt tag-, facade- og energirenoveringer, og medtager gerne andre fagentrepriser i forbindelse med hovedentrepriser.

Vi udfører både små og store byggeopgaver, for private, boligforeninger, boligselskaber, private ejendomsbesiddere, virksomheder, kommuner samt andre offentlige instanser, alle med det mål at sikre god kvalitet til rette tid og pris.

Casadana A/S er din garanti for professionel og kvalificeret rådgivning. 

Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige ekspertise sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til netop dit behov.

Firma:

Casadana A/S

Adresse:

Kornmarksvej 26

Post nr. & by:

2605 - Brøndby

Telefon nr.:

43 96 73 73

E-mail:

info@casadana.dk

 • Cafe Portalen, Hundige www.portalen.dk

  Ved Hundige station og Waves ligger Sydkystens suverænt bedste spillested: Portalen!
  Inden koncerten, i pausen og efter koncerten er der mulighed for "en lille en" i Cafe Portalen.
  Forpagter Jesper Henriksen syntes så godt om vores projekt, at han er trådt til med et sponsorat.
  Tak Jesper!

 • Vinoble, Køge www.vinoble.dk

  Ud over at have en nyåbnet, flot velassorteret vinbutik i Køge, har Kim også et godt og stort sportshjerte.
  Da vi spurgte Kim om et sponsorat til vores USA-tur og til Kræftens Bekæmpelses forskning, var Kim straks klar med et sponsorat.
  1000 tak for det !

 • The Old Barber Shop i Skindergade 36, 1159 København K. Tlf. 3313 9313.

 • Erik lagde først skulder til, Peter er stadig i tænkeboks, men under pres :-)

 • Så bli'r der "handlet" i Cykelgården. Erik, Peter og Erik Rasmussen.

Cykelgården er i dag en af de ældste Speciel forretninger i Greve og har i år 51 års fødselsdag.

​De har valgt, kun at koncentrere sig om cykler og produkter der vedrører cyklen. De har derfor et meget stort udvalg i reservedele, tilbehør og beklædning. De lægger stor vægt på vores værksted, der kan klare alle opgaver som vedrører service, reparationer og ombygning m.m. af din cykel. Cykelgården dækker alle behov, når det gælder cykler. De har en stor kundekreds, der bruger cyklen til sport, motion og fritid og de har derfor altid de sidste nyheder. 

Cykelgården er i den grad et besøg værd: Cykelgården i Greve ApS, Greve Strandvej 40, 2670 Greve, Tlf: 43 90 21 91, E-mail: cg@cykelgaarden-greve.dk

Profiltryk i Tune har for en billig penge fremstillet både Polo-shirts, T-shirts og Tank-tops til os med logo på fronten og sponsorer på ryggen. Og det er faktisk Thomas fra Profiltryk der har videreudviklet og færdiggjort vores logo. Tak til Thomas!

Direktøren for Your care, Diithe Skovsgaard er en gammel samarbejdspartner.
Firmaet sælger bla. Biofreeze ®
Biofreeze ® er en kølende smertelindrer baseret på 100% naturlig mentol; et alsidigt og enestående produkt til udvendig brug, som anvendes ved smertende muskler og led.

Vi har begge testet produktet, først op mod turen med Fitnessdk til Mallorca, og så småt nu igen i opstartsfasen til USA på tværs 2016.
Fantastisk effekt, skøn kølende og smertestillende virkning.